Pinja

 

 

 

Ensimmäinen kosketukseni yhteiskunnalliseen osallistumiseen tapahtui alakouluikäisenä: jaoin turkistarhauksen vastaisia lehtisiä. Ympäristö- ja eläinoikeusasiat ovat minulle yhä tärkeitä ja näitä edistän nykyään HOK-Elannon Vihreän edustajistoryhmän puheenjohtajana. Opiskeluvuosinani kiinnostuin sosiaali- ja terveyspolitiikasta sekä koulutuspolitiikasta ja tällä tiellä olen myös edelleen. Tällä hetkellä olen Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varapuheenjohtaja, HYKS-sairaanhoitoaluetta johtavan lautakunnan varajäsen sekä kaupunginvaltuutettu. Aiemmin olen muun muassa toiminut kahdella valtuustokaudella sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä.

Työskentelen sote-järjestössä aluetoiminnan päällikkönä. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Suomen Mielenterveysseurassa projektipäällikkönä ja sijaisopettajana Espoossa vuosina 1999 – 2004. Minulla on työkokemusta myös muun muassa viestintäalalta ja työhyvinvointiasioista. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Alun alkaen opiskelin äidinkielen opettajaksi, mutta innostuin myöhemmin vielä enemmän sosiaalialasta. Kirjallisuudesta tuli kuitenkin minulle rakas harrastus.

Asun Kivenlahdessa ja perheeseeni kuuluu tutkimus- ja opetusalalla työskentelevä mies sekä viisivuotias tytär. Minulle tärkeitä ovat laadukas opetus ja varhaiskasvatus sekä toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut. Mahdollisuus virkistäytyä lähimetsässä sekä hyvä julkinen liikenne. Kehittyvät lähiöt, joissa ei ole turvatonta illalla ja joista löytyy kirjastot ja kaupat.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − 8 =